Breaking News
Loading...
26 Eylül 2014 Cuma

Hayat Ağaçı | 2.Bölüm | 25.09.2014 | HDTVRip |XviD |Tek Link İndir


[Resim: aD99BRR.jpg]
Gözleri önünde babasından yadigâr dükkânı kül olan Eşref için yaşananlar büyük bir yıkım olmuştur. Eşref ' in fenalaşması bütün ailenin birbirine kenetlenmesine neden olur. Ancak asıl sıkıntı bundan sonra ne olacağıdır! Dükkân için verilecek yangın raporu, sigortanın zararı karşılaması için büyük bir önem taşır. Murat ise ailenin bu sıkıntılı gününde elini taşın altına koyup büyük bir yükün altına girer.
İzmir ' den İstanbul ' a kaçıp gelen Cengiz ' in peşini eski defterler bırakmaz. Cengiz ' e ulaşmak için her yolu deneyen adamlar en sonunda Birce ' ye ulaşırlar. Cengiz beklemediği bir anda kendini geçmiş hesapların ortasında bulur!
Eşref ' i bir düşman bellemiş olan Kenan ' ın kalbine saplanan okun adı Umut ' tur. Umut ' un Eşref ' in kızı olduğunu öğrenen Kenan büyük bir şaşkınlığa uğrar. Eşref ' ten ailesinin intikamını almaya kararlı olan Kenan, ailenin her bir dalını kırmaya kararlıdır!
Resim, takriben 35% (600x506) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (911x768) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: s1Lc876.png]

http://u34920301.letitbit.net/download/9...D.avi.html
http://turbobit.net/jya9yp62cbaa.html

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer